vervolg op 'dagboek van een arts'

zojuist lees ik in "op consult bij onze hemelse gidsen," een boek geschreven door Marjolijn Bonthuis;  'gidsen zijn altijd even liefdevol, luisteren naar wat we te zeggen hebben en zullen nooit een oordeel vellen. We krijgen altijd wel antwoord en ze beschikken ook nog eens over een groot gevoel voor humor. De onbegrensde wijsheden van deze prachtige lichtwezens vervullen ons met grote blijdschap en liefde en herinneren ons aan onze eigen innerlijke wijsheid.

Tijdens ons dagelijkse gesprek met onze gidsen zouden we, nadat we hen hebben aangeroepen en bedankt voor hun komst, kunnen vragen of zij ons ook deze dag weer willen helpen om in liefde, vrede en harmonie en met wederzijds begrip, respect en humor om te kunnen gaan met onze dierbaren en de mensen die op ons pad komen. Als je dit vraagt, zul je zien hoe positief en prettig je contacten die dag verlopen.

We kunnen onze gidsen ook vragen ons te helpen met het vergroten van ons zelfvertrouwen, het opbouwen van een positief zelfbeeld, het vergroten en versterken van liefde voor onszelf en het versterken van ons vertrouwen in het contact met het goddelijke. Deze hulpvragen helpen om meer in onze eigen kracht te komen.'